Live life to express, not to impress

DSC_5191

Fant en lykt på Kid i fjor. Likte teksten så godt,som skinner så fint når det er lys i.

“Work for a cause, not for applause.Live life to express, not to express. Don`t strive to make your presence noticed, just make your absence felt”

Ofte kan vi streve, selv i selskap med andre. Vi vil så gjerne passe inn og at noen annerkjenner oss. Jeg husker for en god del år siden, så slet jeg ofte med å føle meg “dum” etter vi hadde vært sammen med andre. Min mann måtte bekrefte meg da vi kom hjem for jeg tenkte meg om og kom frem til at jeg nok hadde sagt mye dumt. Heldigvis er jeg avslappet i forhold til dette nå. Det hadde nok mye med å gjøre at jeg hadde opplevd mye avvisning og lite anerkjennelse som liten. Vi var heller ikke flinke å anerkjenne hverandre som medmennesker, ihvertfall i ungdommen da jeg vokste opp. Vi kan bli mye flinkere til det, å bekrefte hverandre og oppmuntre hverandre:)

Jeg har opplevd noen kriser i livet. Det gjør at man må ta tak i ting og vokser som menneske. Nå har jeg ikke min trygghet i hvem jeg er og at jeg er verdifull ut fra det andre sier til og om meg, eller det de IKKE sier, eller det jeg presterer. Og jeg er ikke avhengig av gode tilbakemeldinger for å føle meg vel. (Selv om det er veldig hyggelig å få oppmuntringer:) Jeg kunne ikke prestere mye da jeg var syk, det førte til depresjon og mindreverdsfølelse. Vi og samfunnet måler ofte verdi i prestasjoner.

Jeg har min trygghet nå i at jeg er verdifull, fordi jeg er meg:) og jeg tror på en kjærlighet bak, en Far som har gode hensikter for livet mitt og som er der for meg. Gud. Det kan være vanskelig å tro, eller kanskje det er for enkelt.? Jeg forstår ikke alt, men jeg har en indre fred, nå. Det har tatt noen prosesser. Men jammen er det godt å komme dit! Er utrolig takknemlig..

Fikk Telefon fra Oslo: Norsk Ukeblad har vært her. Kommer intervju i bladet om endel uker. Da jeg leste på mail, intervjuet om meg selv,begynte jeg å gråte, både fordi jeg husket hvordan livet var som syk småbarnsmor og av takknemlighet over å ha blitt frisk.. . Tenk så heldig jeg er! Får være frisk! Jeg hadde Narcolepsi, og ble frisk fredag 13. september 2002. (Ja, har faktisk blitt helbredet flere ganger! Les om hvordan jeg ble helbredet fra MS HER)

Det er ikke mulig medisinsk å bli frisk fra hverken Narcolepsy eller MS. Jeg har akkuratt fått tak i utskrift av journalen min, fra den tiden. Bladet ville ha bevis. Var ikke så lett da det er så lenge siden og legekontoret hadde hatt brann, men de hadde ET papir om meg som ikke var brent opp. Det var akkurat det beviset jeg var på jakt etter. Utrolig!:D

DSC_5177

(Bildet over har en venninne kjøpt til meg, hun kjenner meg godt;) Verset er så, enkelt, men for mange, så vanskelig..kan til og med provosere noen? For meg er det en sannhet)

Jeg har kjent Guds helbredene kraft. Både innvendig og i kroppen. Og det er ikke “manipulert” frem av sterke tanker fra min side. Jeg tvilte hver dag i begynnelsen om dette virkelig var sant! Du kan lese denne historien i Norsk ukeblad etterhvert. Skal si fra når. Lurer du på hvordan jeg var som syk? Sovnet her og der;) Dere som kjenner meg husker nok det;) Det var veldig fortvilende også.. å sovne fra fine øyeblikk med barna og familien.. TAKK OG LOV! Det er over. Se hvordan det går an å ha det, med narkolepsi på linken fra youtube under, le gjerne, det er jo morsomt, og vi hadde mye galgenhumor også, og morsomme minner å le av;) sovne i spaghetti med kjøttdeig kan se morsomt ut;)

LINK

(Jeg sovnet ikke “i action” men fikk forvarsel og ble flink til å legge meg tilrette)

DSC_5203

(Bilde kjøpt på Fretex)

Klisjè som må sies: Ta vare på hverandre, ikke bry deg hva andre sier om deg. Gjør hverdagslige ting, med glede. Ikke alle har den muligheten..

Advertisement

7 thoughts on “Live life to express, not to impress

 1. Flott skrevet, utrolig så mye du har vert igjennom. Og tviler ikke på at Gud har helbredet deg flere ganger ❤ Jeg arbeider nå med Engler spesielt Erkeenglene 🙂 De er Gudskraft ❤ Gleder meg til å lese om deg. God klem fra Gro

 2. Flott at du sier ifra når det bladet kommer så jeg får kjøpt det.
  Gleder meg til å lese det. Har opplevd å bli helbredet fra
  migrene og noe allergi
  Har vel ikke gitt opp håpet om helbredelse for stemmebåndene
  Selv om jeg vel har liten tro på at det vil skje meg.
  Ønsker deg ei velsignet god uke 🙂

 3. Du har en flott blogg, og dette var enda et nydelig innlegg! Jeg ser at du har blitt prøvd her i livet, men måten du vitner om Guds inngripen og din egen overgivelse til Ham er sterkt! Guds fred!

 4. Dette var sterk lesing!
  Utrolig hvilke kriser du har vært gjennom,å kommet deg ut av…
  Så flott at du deler dette med oss:)
  Det er nok mange som sliter å går igjennom slike kriser,ikke alltid det har den utgangen du har fått,men det gir mot å høre om slike utganger som du har fått:)
  Gleder meg til intervjuet kommer ut:)
  Flotte tekster,å helt sant at hverdagslige ting bør gjøres med glede,for når alt kommer til alt er det dette som betyr noe.
  Klem Caroline

  • Tusen takk for fine ord Caroline ❤ Ja, har hatt noen tøffe runder, men man kan alltid velge holdning i alle siruasjoner, selv om det er vanskelig og mest fristende å reagere på en måte som ikke gjør situasjonen bedre..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s