Kjøkkenet, med blanke ark.

DSC_5570

NIB sin utfordring denne mnd er: “Blanke ark på kjøkkenet”

(kofferten ved døren er ikke bare pynt, den inneholder hageputer)

DSC_5530

Tematet fikk meg til å prøve å tenke nytt. Hva kan jeg endre på, uten å løpe og kjøpe? Har som forsett dette året å ikke shoppe interiørstæsj.. Har egentlig nok, for lenge siden..

DSC_5539

Så mitt nye “blanke ark” fant jeg i hagen: en skiferhelle som jeg skurte godt og som skal få være veggbeskytter fra fettsprut, til jeg får fliset bak ovnen. Kanskje det skal bli mitt andre forsett, siden jeg har mosaikkflisene liggende.., å få de på veggen?

DSC_5522

Krukken til kjeks fikk jeg til jul av noen fine nieser. Krukkene med utstyr er gamle, den brune fra det første huset vi kjøpte i 1993. Anton, mannen som bodde der, eide den. Den hvite har jeg fått av en venninne, den sto i et gammelt hus hun kjøpte. Heldige meg:)

DSC_5577

DSC_5504

Gulvet har min mann pusset og jeg har beiset og lakket det. Glad jeg ikke malte det hvitt, selv om mange andre gjorde det.

DSC_5575

Stjernen fjernes når jeg lager mat. Kjøpt på julesalg for mange år siden. Har hengt framme ulike steder siden

DSC_5620

Et nytt “blankt ark” som jeg ser frem til å bruke er skjærebrettet: Håndlaget, billig, men vakkert. Kjøpt i Riga, på juleshopping med svigemor og svigerinner:)

DSC_5595

Vannkaraffelen står fremme, for den brukes hver dag. Det pynter opp med Svibel og kongler i vinduet (kongler har jeg fremme hele vinteren, plukket disse i Jerusalem)

DSC_5594

Ja da, er opptatt av detaljer, som de fleste bloggere? Kan ikke ha stygg skrubb nei;)

DSC_5604

Krakken og filleryen liker jeg veldig godt. Fra huset vi eide på Hedmarken. mange skatter sto igjen fra koselige Boja og Bjarne<3

DSC_5559

Fra spisestuen og inn på kjøkkenet. Vi har ikke plass til spisebord på kjøkkenet så vi spiser alle måltidene i spisestuen. Det er koselig (det blir så fort mørkt, så kvaliteten på bildene kunne vært bedre.. men går mot lysere tider heldigvis!)

DSC_5524Godt nytt år, med blanke ark, både på kjøkkenet og ellers:D

Advertisement

7 thoughts on “Kjøkkenet, med blanke ark.

 1. Hei! Må bare nevne det første jeg la merke til ved bildene dine. Det nydelige gulvet. For en sjarm! Sukk. Det nest siste bildet ditt er også utrolig lekkert og innbydende 🙂 Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

 2. så koselig kjøkken! Elsker gulvet og den gamle krakken:)
  Tusen takk for kommentar inne hos meg! Skapet sto på loftet da jeg flyttet hit så med hundre strøk maling fikk det nytt liv:) tror det har vært ett gammelt matskap, jeg elsker det og kommer aldri til å gi det fra meg, ett møbel med sjel!
  ha en fin uke:)
  Cathrine

 3. Hei på deg;)
  Nå var det lenge siden du, jeg har ikke vært sånn super aktiv i bloggeverden de siste månedene;/ Satser på å være litt mer “med” i år;)
  Nydelig kjøkken du har;)
  Fine dagen til deg;)
  God klem!

 4. Tusen takk for kommentar på bloggen min, som gjorde at jeg oppdaget den interressante bloggen din. Så nydelig blogg du har, og når jeg leste grunnen til navnet på bloggen ble jeg så rørt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s