Spisestue

rosaroseblogg spisestue

Jeg har snudd spisebordet. Før sto det slik. Synes det ble bedre plass nå. Har ikke så mange muligheter å ommøblere på grunn av dører og vinduer og det antikke hjørneskapet som skjuler at det ikke er mønster på veggen bak.

rosaroseblogg bordbrettBordpynt. Hvorfor ikke samle pynten på serveringsbretttet? Tulipaner til morsdag. Fikk 3 buketter tulipaner og en bukett roser<3
rosaroseblogg skjenk ny

Vi leide ut huset vårt i 8 år mens vi bodde på Hedmarken. De som leide det siste året jobbet i tømrerfirma og de skulle skifte kjøkkenet vårt. Problemet var at de rev mer enn de skulle.. bl.a hjørneskapet som var bygget med huset i 1940 og mureren som laget mønsteret på veggen gjorde ikke dette bak skapet så klart. Da var det å gå på jakt etter skap som kunne skjule dette. Vi kjørte flyttelasset fra øst mot vest, stoppet hos antikvitetsbutikk på Gjøvik der vi hadde sett et via finn, og fikk med oss dette fine skapet:)
rosaroseblogg mer stueSkjenken er også kjøpt på finn. Laget av faren til hun vi kjøpte det av. Fikk en liten med også som du kan se på hvis du skroller ned i et tidligere innlegg. Tenker å male de. Var lei av den lyseblå jeg hadde malt og greit å tjene inn litt penger, så den er solgt. Male denne koksgrå? Eller slå til med noe litt vilt som årets farge, lilla.?

rosaroseblogg 34

Bildet av hundene er broderi, arvet av mamma sin gamle tante i Horten. Hun som hun besøkte om somrene og brukte kofferten i forrige innlegg. Skimter du det lille grønne huset oppå skapet? Min far laget det på fritiden da han var “Løpergutt” som ung på Fløyrestauranten i Bergen. Det er modell av huset han vokste opp i sammen med sine mange søsken (25 med han! 21 vokste opp) 
rosaroseblogg blaa stol
Stolen er kjøpt av venner som skulle flytte “overseas”Den store tekannen fikk jeg av naboen som er kurder. Den sto plutselig på trappa. Snilt. Selv om han nok trenger å kvitte seg med litt;) han har hagen og huset fult. Verre enn meg, ha ha;D Den hvite krukka er fra Boya og Bjarne sin garasje, de som etterlot seg det meste da de flyttet i eldrebolig og vi kjøpte huset på Hedmarken. Kobberkanna er arvet.

Advertisement

3 thoughts on “Spisestue

  1. Flotte skap.
    Det hjørneskapet var nydelig. Så flott at dere fikk tak i det.
    Skjenken var også fin. Jeg hadde nok malt den hvit visst jeg skulle malt den.
    Men det kan jo være morsomt med litt kontraster.
    Ønsker deg ei herlig helg 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s