Innpaking og gaver/wrapping gifts

Jeg liker å pakke inn gaver på en kreativ måte, synes det er gøy:D Papiret er fra Upstairs, merkelappene fra Panduro, på salg til halv pris i pakken med scrapbook papiret jeg brukre til å lage fuglene (se innlegget Birds) Blonden kjøpt i Jerusalem:)  Disse gavene ble sendt til gulljenta som fylte 21 forrige uke<3

Kommer jeg over fine, billige bånd eller papir, så kjøper jeg. Venninne mener eg har en evne der: å finne gode tilbud;)

For meg er gaver ganske viktig<3 Å gi gaver = å gi kjærlighet, å få gaver er litt mer utfordring for meg, jeg blir kjempeglad, men det er mye lettere å gi;)

Forfatteren Gary Chapman deler i boken Kjærlighetens språk kjærlighetsuttrykkene inn i fem kategorier: anerkjennende ord, tid for hverandre, tjenester, gaver og fysisk nærhet.

Trenger alle, men jeg, mest: ord og gaver, min kjære: fysisk berøring og tid

Har lekt meg litt med et gratis redigeringsprogram jeg fant på nettet: PicMonkey. Veldig enkelt og gøy å bruke

Dette fine papiret og lin-båndet er fra Anemone. Jeg byttet det fine, men ikke matchende;)-til merkelappene, røde rutete båndet med bånd jeg hadde.

Å ha litt vansker med å ta imot; Tror det har noe med da jeg var liten, og dette er personlig, men det trengs å lettes på sløret av og til og bryte noen tabu. Min mormor (eneste besteforeldre jeg hadde i livet) var ikke begeistret for at jeg skulle bli født, for å si det mildt.. Hun mente det var en skam å få barn da man nesten var 44 år, og da legen ville gi min mor abort (før selvbestemt tråtte i kraft) ble hun sint for valget min mor tok: å få meg. Derfor fikk jeg ikke bursdag eller julegave fra henne, mens mine tre eldre søsken fikk. Hun sa ofte: Hadde vært bedre din mor tok deg bort mens hun hadde sjansen. Vondt for en liten jente, men smerten stengte jeg av. Men det preget meg lenge, uten at jeg helt visste det. For mye å skrive her, men jeg er fri fra det nå. Min mormor hadde et hardt liv, det gjorde henne bitter. Jeg klandrer ikke henne, jeg har tilgitt og kjenner at jeg gleder meg over å gi og å få gaver, mer og mer ❤

Så i tiden som kommer: gled deg over å gi, og å få<3 gjerne hjemmelaget. Den største gaven var gitt til oss for at vi gratis kan ta imot

Advertisements

5 thoughts on “Innpaking og gaver/wrapping gifts

 1. Så flotte papir og merkelapper du har funnet.
  Nydelige pakker.
  Jeg liker også å legge litt ekstra i innpakkingen.
  Ønsker deg ei herlig uke 🙂

 2. Så trist å lese om bestemoren din. Rart at man trodde man kunne si hva som helst før, uten at det skulle sette spor… Godt vi har blitt mer kloke idag, og kanskje mer informert om hva som kan skje med et lite barnesinn. Godt du klarer å glede deg over å få gaver mer og mer.
  For det er fryktelig koselig å gi bort noe og samtidig at den man gir bort til blir glad og setter pris på det arbeidet det er å lage noe selv. Jeg gir gjerne bort gaver jeg har laget selv, og det er litt trist når de ikke skjønner jobben bak det, men bare slenger gaven bort.. Ja, ja, man vet vel ikke før man har laget noe selv?
  Du pakker jo inn de flotteste gaver, og bare gaven i seg selv er jo flott nok! Nesten synd å åpne opp og ødelegge det fine papiret og alt det andre nydelige pyntet:)
  Men jeg kan tenke meg at det er noe veldig fint inni også :))
  Ha en fin uke!
  Klem

 3. Trist å høre hvordan din bestemor oppførte seg overfor deg…
  Men kjempeflott at du har kommet over det og nå kan glede deg over både det å gi og få gaver:)
  Jeg synes og det er koselig å kunne gi gaver,å setter veldig pris på om noen kommer med en liten gave til spesielle anledninger,så er det jo litt spesielt å få noe hjemmelaget,det varmer ekstra:)
  Såååå nydelig innpakning,skikkelig kreativt!
  Ønsker deg en god ny uke:)
  Klem Caroline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s