Muffins/cupcakes

En dag vi skulle ha besøk laget vi muffins med bringebær inni og bringebærkrem
One day we expected guests, I made these cupcakes with raspberries/chees-cream
Blir fancy med farget sukker. Stettfatet er Lisbeth Dahl, bursdagsgave jeg fikk til 40års dagen:)
The plate I got for my 40years birthday, 2 years ago;)A Lisbeth Dahl design. Colored sugar makes the cakes fun
Jeg ønsker meg ulike “tipper” til å lage topping på cupcakes. Den jeg har brukt er ikke så spennende..
I would love more tools to make nice frosting.. will buy.. expensive here in Norway.. The ingredients and recipe are only in Norwegian, but if you google it in english you will find god recipes
 

Ingredienser

  • 250 g hvetemel
  • ts bakepulver
  • 150 g sukker
  • store egg
  • ts vaniljesukker
  • dl melk eller matfløte
  • 150 g smør
  • 100 g frosne bringebær
  • evt hvit sjokolade
  • Slik gjør du

  • Visp egg og sukker til myk eggedosis.
  • Smelt smøret, tilsett melken og vend blandingen inn i eggedosisen. Sikt sammen mel, bakepulver og vaniljesukker. Vend alt hurtig sammen, bland til slutt inn bringebær og sjokolade.Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll formene 2/3 fulle. Stek muffinsene ved 200 °C midt i ovnen. Avkjøl på rist. Oppskriften er fra Nrk

    Ostekrem

    • 150 g kremost naturell, romtemperert
    • 100 g smør, romtemperert
    • 300 g melis
    • saften av 1/2 sitron
    • ca 15 bringebær
    • eventuelt konditorfarge     Bland sammen melis, ost, sitronsaft(kan kuttes ut) med mikser, rør i resten
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s